ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ ΜΑΘΗΤΩΝ ΣΤΟΝ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗΣ ΓΡΑΦΗΣ

meanings

 

Το μεταπτυχιακό τμήμα δημιουργικής γραφής του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας διοργάνωσε φέτος τον πρώτο πανελλήνιο μαθητικό διαγωνισμό δημιουργικής γραφής με θέμα το σεβασμό στη διαφορετικότητα, στον οποίο συμμετείχαν μαθητές της Α΄λυκείου. Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά για τη δημιουργικότητά τους και τις διακρίσεις που πέτυχαν!

Βραβείο στην κατηγορία "Τραγούδι" έλαβε ομάδα μαθητών που έγραψε τους στίχους, έκανε τη μελοποίηση και γύρισε το video clip του τραγουδιού "Μόνος". Το τραγούδι των Μιχάλη Καραφύλλη, Γιώργου Καραγεωργίου, Ατσά Μανώλη, Καλικάτζαρου Μιχάλη και Λυσγάρη Νικολάου, πέρα από το βραβείο στο συγκεκριμένο διαγωνισμό, συμμετείχε σε ηλεκτρονική ψηφοφορία που διοργάνωσε η Musicheaven για την ανάδειξη των 5 καλύτερων νέων τραγουδιών και έχει ήδη φτάσει στον τελικό! Μπορείτε να απολαύσετε το τραγούδι των παιδιών ΕΔΩ

 

Έπαινο στην κατηγορία "Video" πήρε ομάδα μαθητών για τη δημιουργία του video "Νιώσε", που αναφέρεται στις δυσκολίες που αντιμετωπίσζουν τα παιδιά με σωματικά προβλήματα και ειδικές ανάγκες στο σχολικό χώρο. Το σενάριο και η σκηνοθεσία είναι της Θεμελίνας Καμπουράκη και συμμετέχουν οι μαθητές: Σαββίνα Εργά, Γεωργία Ζεμπιλλά, Αντωνία Κουλλιά, Φωτεινή Κλεούδη, Μιχάλης Γαβαλάς, Λελέκης Σάββας, Μήλας Γιάννης, Βούης Θεοφίλης, Καραντώνη Άννα, Καρυώτη Αγγελική, Ζαχαρίου Θέμη.

 

Έπαινο στην κατηγορία "Video" πήρε ομάδα μαθητών για το video με τίτλο "Όχι στο θρησκευτικό φανατισμό", που καταδικάζει τη θρησκευτική μισαλλοδοξία και το φανατισμό από όπου κι αν προέρχεται. Το video δημιούργησαν οι μαθητές: Στεφαδούρου Ευανθία, Μάγκου Έλενα, Μάγκου Σαββίνα, Καμπούρη Μαρία, Μακρυλλού Πετρούλα.

 

Έπαινο στην κατηγορία "Ψηφιακό κόμικ" έλαβαν οι μαθητές: Μούγκρου Άννα, Σαρούκου Μαρία και Πίκος Ζαχαρίας για το κόμικ που δημιούργησαν με τίτλο "Ανάποδα", που αναφέρεται στη σεξουαλική διαφορετικότητα με έναν χιουμοριστικό τρόπο.

 

Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά και πάντα δημιουργικά και παραγωγικά!!

Ειδήσεις για εξετάσεις

Στατιστικά

Επισκέπτες
43
Άρθρα
238
Δικτυακοί Σύνδεσμοι
19
Εμφανίσεις Άρθρων
157048

Μετρητής επισκεπτών

Σήμερα0
Χθες2
Εβδομάδα5
Month27
All7366

Currently are 10 guests and no members online

Lesson plan Motion