Μαθητές του 2ου ΓΕΛ Καλύμνου στον Πανελλήνιο Διαγωνισμό EUSO 2017

Το Εργαστηριακό Κέντρο Φυσικών Επιστημών (ΕΚΦΕ) Κω- βορείου συγκροτήματος Δωδεκανήσου συμμετείχε με δυο τριμελείς ομάδες μαθητών της Β? Λυκείου στον πανελλήνιο μαθητικό διαγωνισμό πειραμάτων EUSO. Ο διαγωνισμός ο οποίος αφορούσε στη Βιολογία, στη Φυσική και στη Χημεία, διεξήχθη στην Αθήνα στις 28 Ιανουαρίου 2017. Οι δύο ομάδες από το 1ο ΓΕΛ Κω και το 2ο ΓΕΛ Καλύμνου, είχαν προκριθεί από τον αντίστοιχο τοπικό διαγωνισμό του ΕΚΦΕ Κω, που διεξήχθη στις 10 Δεκεμβρίου 2016.

Οι μαθητές από το 1ο ΓΕΛ κω, Κοκκινοβασίλης Χρήστος, Παπαδάκη Αικατερίνη- Μαρία και Παπαγεωγρίου Βασίλης προετοιμάστηκαν από τους εκπαιδευτικούς Βεζάγκου Τραϊανή (Βιολόγο) και Παπαδάκη Ιωάννη (Φυσικό).

Οι μαθητές από το 2ο ΓΕΛ Καλύμνου, Λαζαρής Στυλιανός, Παντελής Γεώργιος και Φραζή Μαρία προετοιμάστηκαν από τους εκπαιδευτικούς Παντελή Ιωάννη (Βιολόγο), Τσιριγώτη Γεωργία (Φυσικό) και Τριαντάφυλλο Νεκτάριο- Μιχαήλ (Χημικό).

Το ΕΚΦΕ Κω συγχαίρει τους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς που τους προετοίμασαν και εκφράζει θερμές ευχαριστίες προς τον κ. Ψαρομπά Μιχαήλ της εταιρείας πετρελαιοειδών «Αργώ» για την χορηγία του ως προς την κάλυψη των εξόδων μετακίνησης όλων των μαθητών και των συνοδών εκπαιδευτικών στην Αθήνα καθώς επίσης και τον σύλλογο γονέων του 1ου ΓΕΛ Κω για την κάλυψη των εξόδων διαμονής στην Αθήνα της ομάδας του σχολείου τους.

Ο υπεύθυνος του ΕΚΦΕ Κω

Παπαδάκης Ιωάννης

Φυσικός

gel

Ειδήσεις για εξετάσεις

Στατιστικά

Επισκέπτες
43
Άρθρα
238
Δικτυακοί Σύνδεσμοι
19
Εμφανίσεις Άρθρων
154660

Μετρητής επισκεπτών

Σήμερα0
Χθες2
Εβδομάδα0
Month5
All7293

Currently are 2 guests and no members online

Lesson plan Motion