ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ ΜΑΘΗΤΩΝ ΣΕ EUROSCOLA- EUSO- ΕΥΚΛΕΙΔΗ

Συγχαρητήρια σε όλους τους μαθητές που διακρίθηκαν: στο διαγωνισμό Euroscola, εξασφαλίζοντας ένα ταξίδι στο Στρασβούργο της Γαλλλίας, στη 14η ευρωπαϊκή ολυμπιάδα επιστημών- Euso, στη 2η φάση του μαθηματικού διαγωνισμού "Ευκλείδης". Διαβάστε αναλυτικά τα ονόματα και τις διακρίσεις στον παρακάτω σύνδεσμο : ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ ΜΑΘΗΤΩΝ

ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΣΤΟ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΚΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΠΑΤΑΚΗ

contest

Το σχολείο μας, συμμετέχοντας -στα πλαίσια του μαθήματος της λογοτεχνίας και της δημιουργικής γραφής- στον 8ο μαθητικό λογοτεχνικό διαγωνισμό των εκδόσεων Πατάκη βραβεύτηκε μαζί με άλλα δύο σχολεία στην Ελλάδα, στην κατηγορία "συμμετοχή σχολείων". Το βραβείο είναι μια δωροεπιταγή αξίας 440 ευρώ για αγορά βιβλίων της επιλογής μας και τον εμπλουτισμό της σχολικής μας βιβλιοθήκης. Συνολικά συμμετείχαν από το σχολείο μας 65 μαθητές με  συγγραφή ποιημάτων και διηγημάτων. Μπορείτε να δείτε τα έργα των μαθητών στην ιστοσελίδα του σχολείου μας, στο μενού "Δημιουργίες μαθητών". Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά!

Δείτε συνημμένη τη λίστα βιβλίων που επιλέξαμε για τη σχολική μας βιβλιοθήκη, στους τομείς: Λογοτεχνία (ελληνική και ξένη), ψυχολογία, επιστήμη, εκπαίδευση, ιστορία.

Attachments:
Download this file (λιστα βιβλιων.pdf)λιστα βιβλιων.pdf[ ]407 kB

76ος διαγωνισμός Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας

76ος Πανελλήνιος Διαγωνισμός στα Μαθηματικά.

Ανακοινώνεται η διεξαγωγή του 76ου Πανελλήνιου Διαγωνισμού (ΠΜΔ) στα Μαθηματικά.

Εξεταστέα ύλη για τον πρώτο διαγωνισμό "ΘΑΛΗΣ" για κάθε τάξη είναι η διδακτέα ύλη όλων των προηγουμένων τάξεων σύμφωνα με το αναλυτικό πρόγραμμα κάθε τάξης του Π.Ι. για τα Μαθηματικά.

Εξεταστέα ύλη για τον δεύτερο διαγωνισμό "ΕΥΚΛΕΙΔΗΣ" για κάθε τάξη είναι η διδακτέα ύλη όλων των προηγουμένων τάξεων καθώς και η διδακτέα ύλη του Α' τριμήνου αυτής της τάξης σύμφωνα με το αναλυτικό πρόγραμμα κάθε τάξης του Π.Ι. για τα Μαθηματικά.

Εξεταστέα ύλη για τον τρίτο διαγωνισμό "ΑΡΧΙΜΗΔΗΣ"  και τον «Προκριματικό διαγωνισμό» θεωρείται η ύλη των Διεθνών Μαθηματικών Ολυμπιάδων.

Οι ημερομηνίες του διαγωνισμού στα Μαθηματικά είναι οι ακόλουθες :

Θαλής : Σάββατο 14 Νοεμβρίου 2015
Ευκλείδης : Σάββατο 16 Ιανουαρίου 2016
Αρχιμήδης : Σάββατο 27 Φεβρουαρίου 2016

Συμμετοχή ομάδας μαθητών του 2ου ΓΕΛ Καλύμννου στον 8o Πανελλήνιο Διαγωνισμό "EUSO - 2016"

Στον 8ο Πανελλήνιο Διαγωνισμό Εργαστηριακών Δραστηριοτήτων (Φυσικής - Χημείας - Βιολογίας) για την 14η Ευρωπαϊκή Ολυμπιάδα Επιστημών EUSO 2016, που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 23 Ιανουαρίου 2016 στο Ε.Κ.Φ.Ε. Αιγάλεω πήρε μέρος και η ομάδα του 2ου ΓΕΛ Καλύμνου, αποτελούμενη από τους μαθητές Μάγκου Σαββίνα, Στεφαδούρου Ευανθία και Μπουλαφέντη Χρήστο, όλοι μαθητές της Β Λυκείου.

D71 8633

Η ομάδα διακρίθηκε (2η θέση) κατ' αρχήν στον τοπικό διαγωνισμό EUSO που διοργανώθηκε από το ΕΚΦΕ Κω στις 5-12-2015. Ο διαγωνισμός αυτός πραγματοποιήθηκε

Διαβάστε περισσότερα: Συμμετοχή ομάδας μαθητών του 2ου ΓΕΛ Καλύμννου στον 8o Πανελλήνιο Διαγωνισμό "EUSO - 2016"

Ειδήσεις για εξετάσεις

Στατιστικά

Επισκέπτες
43
Άρθρα
238
Δικτυακοί Σύνδεσμοι
19
Εμφανίσεις Άρθρων
157072

Μετρητής επισκεπτών

Σήμερα0
Χθες2
Εβδομάδα5
Month27
All7366

Currently are 8 guests and no members online

Lesson plan Motion